Προπονητής – έκπληξη για τον Ολυμπιακό

May 7, 2017
605 Views

Σενάριο για προπονητή-έκπληξη κυκλοφορεί για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Μάριους Σουμουντίτσα που οδήγησε πέρυσι την Άστρα Τζιούρτζιου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ρουμανία, τερματίζοντας την κυριαρχία της Στεάουα Βουκουρεστίου, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» από μάνατζερ.

Ο 46χρονος τεχνικός που έκανε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος με την ομάδα του, αφού απέκλεισε την Γουέστ Χαμ στα play offs του Europa League και στη φάση των ομίλων προκρίθηκε μαζί με τη Ρόμα, αφήνοντας εκτός της Πλζεν και την Αούστρια Βιέννης. Στα νοκ-άουτ έμεινε έξω από την Γκενκ για ένα γκολ. Το πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να το «χτυπήσει» φέτος. Πιθανόν επειδή έριξε το βάρος κυρίως στην Ευρώπη, αλλά στο Κύπελλο έχει πάει μακριά και βρίσκεται ήδη στον τελικό.

Προς το παρόν, δεν γίνει κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Σουμουντίτσα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν τον έχει απορρίψει η ομάδα του Πειραιά ή αν απλά δεν έχει δείξει «ζεστή» για τη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή δεν έχει πάρει σχετικές αποφάσεις.