Πως θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό

May 5, 2017
633 Views

Στην τελική ευθεία για τον τελικό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που από χθες μετακόμισε  στην Μαγνησία όπου εκεί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα προς την ΑΕΚ.

Χθες  έγινε η τελευταία προπόνηση στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια η αποστολή που περιλαμβάνει τιμής ένεκεν όλους τους ποδοσφαιριστές, αναχωρεί για τον Βόλο όπου έχεικαταλύσει σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη για περισσότερη προσήλωση στον μοναδικό στόχο της νίκης.

Ο προπονητής Βλάνταν Ιβιτς έχει ουσιαστικά καταστρώσει τα βασικά του σχέδια για τον αγώνα του Σαββάτου και ερωτηματικά υπάρχουν μόνο για μια θέση όπου στο κέντρο του γηπέδου ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν ο Μπίσεσβαρ ή ο Κάνιας θα πάρουν την μια θέση που “εκκρεμεί”.

Ο Ολλανδός προσθέτει σε ποιότητα στον οργανωτικό επιθετικό τομέα ενώ ο Ισπανός Κάνιας έχει σαφώς καλύτερα ανασταλτικά χαρίσματα.

Με βάση όλες τις πιθανότητες θα αγωνιστούν οι  Γλύκος κάτω από την εστία, Λέοβατς και Μάτος  στα πλάγια της άμυνας, Βαρέλα και Κρέσπο  στο κέντρο αυτής. Τσίμιροτ και Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή ενώ από τους  Κάνιας και Μπίσεσβαρ  ένας θα πάρει την τρίτη θέση, και τέλος στην επίθεση Κάμπος και  Πρίγιοβιτς είναι σίγουροι και για την μια επί πλέον θέση οι Ενρίκε και Ουάρντα είναι υποψήφιοι.