Καθυστερήσεις και απολύσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

May 3, 2017
541 Views

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχοντας ρίξει το βάρος στην αδειοδότηση και στο κλείσιμο των «τρυπών» για να μην προκύψει πρόβλημα με την άδεια, οφείλει τρεις μισθούς στους υπαλλήλους της εταιρίας, οι οποίοι συνεχίζουν να βάζουν «πλάτη» για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Από κει και πέρα, κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, είχαμε και νέες απολύσεις. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Μπατσινίλας και Αλεξόπουλος από την ακαδημία και οι κυρίες Κωνσταντοπούλου, Καραγκούνη από τα γραφεία.

Τις επόμενες ημέρες, όπως όλα δείχνουν, θα έρθει και νέο κύμα απολύσεων αλλά και «απορροφήσεων» κάποιων υπαλλήλων στον ΣΚΑΪ. Το προσωπικό της ΠΑΕ αναμένεται να συρρικνωθεί, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για το πως ένας σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά με πολύ μικρό αριθμό στελεχών και παντελής έλλειψη ηγετικών φυσιογνωμιών εντός της εταιρίας.

Πάντως, πριν λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν ένα ποσό από τα οφειλόμενα που αποτελεί κομμάτι της δόσης του Φεβρουαρίου.