«Άνοιξε πόρτα» παραμονής ο Καμπιάσο

April 23, 2017
774 Views

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά, άφησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός διεθνής μέσος, σε δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Καταρχήν στην Κέρκυρα δήλωσα ότι έχω σκοπό να παίζω και όχι ότι έχω σκοπό να παίζω μόνο για μία χρονιά ακόμη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να κερδίσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε. Να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από εκεί και πέρα θα έχουμε πολύ χρόνο για να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα θέματα. Θα έχουμε το χρόνο να συναντηθώ με τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Αν η ιδέα που έχει εκείνος για το σύλλογο ταιριάζει με την ιδέα που έχω για το μέλλον του συλλόγου, τότε ναι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω εδώ. Γιατί όχι; Όμως αυτό είναι κάτι που αφορά το μέλλον».

Από εκεί και πέραν, αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: «Σίγουρα είναι ένα παρά πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ανυπομονούμε να παίξουμε και θέλουμε να έρθει η στιγμή που θα εκπληρωθεί ο στόχος όλης της χρονιάς. Με ένα βαθμό μόνο θα φτάσουμε στον στόχο μας, βέβαια όταν κάποιος παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και φοράει αυτή τη φανέλα, θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζει τον επόμενο αγώνα ως τον πιο σημαντικό. Αυτό το παιχνίδι βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερο, γιατί θα δώσει έναν τίτλο και το θέλουμε πολύ και εμείς στην ομάδα και οι οπαδοί μας».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο, τόνισε: «Ο κόσμος παίρνει τα μηνύματα με το παιχνίδι μας, όχι με τα λόγια. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να το αντιμετωπίσει έτσι και ο κόσμος, με το να είναι μαζί μας και να μπορέσουμε μετά το τέλος του να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου».

Τέλος, για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και στο Κύπελλο, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε μόνο για το επόμενο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό. Όλη η ενέργεια πρέπει να είναι αφιερωμένη σε αυτό».