Αποφασισμένη να “παλέψει” για τον Αραούχο η ΑΕΚ

April 11, 2017
504 Views

Μπορεί το μυαλό όλων στην ΑΕΚ βρίσκεται στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο από την επικαιρότητα της «Ένωσης» υπάρχει πάντα το θέμα του Σέρχιο Αραούχο.

Πιο συγκεκριμένα έχοντας συνειδητοποιήσει την ποιοτική διαφορά που μπορεί να κάνει η παραμονή του Αργεντινού έστω και για έναν ακόμη χρόνο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν την υπόθεσή του.

Έτσι παρότι η επιστροφή του στη Λας Πάλμας θεωρείται πιθανότατη, η ΑΕΚ θα παλέψει με όλα της τα όπλα για να τον κρατήσει.

Μάλιστα όπως προκύπτει οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει ήδη συντονισμένες κινήσεις και επαφές με τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές: Τόσο με αυτή του ισπανικού συλλόγου, όσο και με αυτή του παίκτη.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί πάντως γνωρίζουν την επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τον Αργεντινό και την πρόθεσή της να καλύψει το συμβόλαιο του (που για ολόκληρη την επόμενη σεζόν θα αγγίξει το 1,5 εκατ. ευρώ). Αφετέρου, ο πατέρας του παίκτη που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα έχει κάνει επίσης συζητήσεις με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και έχει γίνει επίσης αποδέκτης της «κάψας» τους να μείνει ο Αραούχο στην Ελλάδα.