Ο Τσόρι «την είπε» στον Μπέντο

April 6, 2017
480 Views

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μπορεί να είναι Αργεντινός αλλά… το κρατάει μανιάτικο. Και χθες, μετά τη νικηφόρα για τον Ολυμπιακό αναμέτρηση στην Κέρκυρα, βρήκε την ευκαιρία να «την πει» στον Πάουλο Μπέντο γιατί τον είχε παραγκωνίσει. «Με είχε αφήσει εκτός χωρίς λόγο» ήταν η ατάκα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ όταν ρωτήθηκε πως ένιωθε: «Αυτή η εποχή πέρασε. Σίγουρα πάντα ένιωθα μέρος της ομάδας. Ήμουν εδώ για όποτε θα το ζητούσε η ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου με είχε αφήσει εκτός. Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο για εμάς γιατί φέτος έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την ομάδα και πάντα εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητάνε. Αυτήν την στιγμή ο νέος προπονητής κοιτάζει να διορθώσει κάποια λάθη. Τον τρόπο που δουλεύουμε. Να περάσει ιδέες καθαρά ποδοσφαιρικές και να της αφομοιώσουμε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και προπονητής που πάντα απαιτεί πράγματα και θέλει να μας κάνει να παίζουμε και να αποδίδουμε πιο καλά και βλέπετε τα αποτελέσματα αλλά και το τι πετύχαμε σήμερα».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Η αναγνώριση στο πρόσωπό μου οφείλεται στην δουλειά και στο πόσο προσπαθώ για την ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συμβαίνει αυτό».