Γραμμένος: «Πλανώνται πλάνην οικτράν»

April 3, 2017
468 Views

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα περί κινδύνου τιμωρίας του με τριετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, για πλαστές ταυτότητες προπονητών. Σενάριο, το οποίο – αν επαληθευόταν – θα του δημιουργούσε κώλυμα υποψηφιότητας στις εκλογές της ΕΠΟ. Ανέφερε ότι «πλανώνται πλάνην οικτράν» κάποιοι που θέλουν «να ανακόψουν την πορεία προς την κάθαρση». Και διαβεβαίωσε ότι «είμαι και θα είμαι ο επικεφαλής της κίνησης “Επιστροφή στο ποδόσφαιρο” στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Όσο και να θέλουν κάποιοι να ανακόψουν την πορεία προς την κάθαρση δε θα το καταφέρουν. Όσοι, επίσης, επιθυμούν, διακαώς, την μετάθεση των εκλογών σε βάθος χρόνου, ματαιοπονούν. Τέλος, όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν αναστάτωση και αποσυσπείρωση στις Ενώσεις που στηρίζουν την υποψηφιότητά μου, τους πληροφορώ πως “πλανώνται πλάνην οικτράν”. Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, και δηλώνω και τώρα, πως δεν με αγγίζουν πράξεις που απεχθάνομαι ως άνθρωπος και αποδοκιμάζω ως επιστήμονας.

Η πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια, στη δουλειά μου, στην επιστημονική μου καριέρα και η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο, από θέση ευθύνης, είναι η καλύτερη απόδειξη για το ήθος και το ποιόν του χαρακτήρα μου. Όλους, λοιπόν, αυτούς, που επιθυμούν και ονειρεύονται άλλες εποχές, τους πληροφορώ ότι είμαι και θα είμαι ο επικεφαλής της κίνησης “Επιστροφή στο ποδόσφαιρο” στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.

Ξέρω πως θα απογοητευθούν, αλλά η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι αυτή. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς».