Ο Ολυμπιακός ποντάρει στον «Έλληνα Νόιερ»

March 28, 2017
694 Views

Ο Στέφανος Καπίνο έχει επιστρέψει δυναμικά μετά τον τραυματισμό του και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο και στον αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι κάνουν λόγο για σπουδαίο τερματοφύλακα. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Αλέκου Ράντου, που στο παρελθόν έχει δουλέψει με σπουδαίους τερματοφύλακες όπως ο Νικοπολίδης και ο Ρομπέρτο. Ο Ράντος είχε πει στον Καπίνο ότι μπορεί να εξελιχθεί στον Έλληνα Νόιερ!

Ο 23χρονος έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια σπουδαία καριέρα και να κατακτήσει τίτλους, αλλά και πετύχει σπουδαίες διακρίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και με αυτή της Εθνικής ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον εμπιστεύονται απόλυτα και στο πρόσωπό του βλέπουν τον τερματοφύλακα που θα υπερασπίζεται τα «ερυθρόλευκα» γκολποστ για πολλά χρόνια! Γι’ αυτό και ήδη οι σκέψεις ανανέωσης του συμβολαίου του γίνονται έντονες και ίσως σύντομα υπάρξουν εξελίξεις. Τι και αν έτσι και αλλιώς το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2019; Στους… ερυθρόλευκους βλέποντας πως ο Στέφανος Καπίνο μπορεί να είναι ο τερματοφύλακας τον οποίο θα εμπιστευτούν για την συνέχεια, ετοιμάζουν πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου.