Το τένις του ΟΑΚΑ για το μπάσκετ της ΑΕΚ!

March 27, 2017
583 Views

Την Παρασκευή το απόγευμα, παραμονή της 25ης Μαρτίου, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος Ντράγκαν Σάκοτα και ακόμα ένας κύριος (από τις χειρονομίες, τις ερωτήσεις που έκανε και τις απαντήσεις που έδινε πρέπει να ήταν) αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός!

Οχι όμως στον χώρο του ποδηλατοδρομίου, που ως γνωστόν ενδιέφερε την Πολιτεία να το δώσει και την ΑΕΚ να το πάρει. Το «καρέ» επισκέφθηκε μόνο το μεγάλο γήπεδο του τένις! Εκεί όπου έγιναν οι τελικοί των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 και σποραδικά ορισμένες άλλες εκδηλώσεις από τότε έως σήμερα

Το επιθεώρησαν (+8.000 η χωρητικότητά του με σκεπαστές τις εξέδρες του και ανοιχτό μόνο στο κέντρο του, συνεπώς κλείνει εύκολα με επιπρόσθετο θόλο) κι αν δεν συμβεί άμεσα κάποιο απρόοπτο ?όπως με το ποδηλατοδρόμιο, που η ολυμπιακή του πίστα δεν γίνεται τελικά να μεταφερθεί αλλού, καθώς θα καταστραφεί-, τότε θα δικαιωθεί η Ελένη Αυλωνίτου, η οποία επέμενε προσφάτως για την καταλληλότητα του τένις ως προς τη στέγαση της μπασκετικής ΑΕΚ!

Εφημερίδα  Goal