Σε ώρες Κίνας το ντέρμπι του Μιλάνου!

March 18, 2017
547 Views

Μπορεί πλέον να θεωρηθεί και επίσημο: η Κίνα είναι η νέα «κυρία» του «ντέρμπι ντελλα Μαντονίνα». Το παχνίδι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν, θα διεξαχθεί στις 15 του Απρίλη στη 13:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος και 12:30 ώρα Ιταλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία, μία ώρα που ταιριάζει γάντι στους Κινέζους, αφού στο Πεκίνο, όταν θα γίνει η σέντρα, θα είναι 19:30 το βράδυ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Κίνα είναι η χώρα των νέων επενδυτών της Ίντερ και μελλοντικοί της Μίλαν. Για την πώληση των «ροσονέρι», απομένει μόνο η τελική συμφωνία που θα κατατεθεί για τρίτη φορά και υπάρχει αισιοδοξία.

Η σχέση ανάμεσα σε Κίνα και Μίλαν είναι κάθε φορά και πιο στενή. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, εξήγησε τους στόχους του γκρουπ των Κινέζων, που έχει επενδύσει πάνω από 150 εκατ. στη Μίλαν. «Η ομάδα θέλει να ανακαινίσει το ‘Σαν Σίρο’ και σύντομα θα φτιάξει και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις για τις ακαδημίες», εξήγησε ο πρώην διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής και νυν διοικητικό στέλεχος.

Πάντως η απόφαση για την ώρα έναρξης του ντέρμπι του Μιλάνου δυσαρέστησε πολύ τους Ιταλούς, στους οποίους ποτέ δεν άρεσε αυτό το ωράριο για τα παιχνίδια της Σέριε Α, πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ματς όπως αυτό.