Όλα δείχνουν απόλυση Ζντοβτς

March 10, 2017
559 Views

Η ήττα-αποκλεισμός από τη Μονακό φαίνεται πως ήταν και το κύκνειο άσμα του Γιούρε Ζντοβτς στον πάγκο της ΑΕΚ.

Το κλίμα για τον Σλοβένο προπονητή είναι πολύ βαρύ, όχι μόνο επειδή χάθηκε ο δεύτερος ρεαλιστικός και ουσιαστικός στόχος της σεζόν (μετά από αυτόν του Κυπέλλου λόγω του αποκλεισμού στα ημιτελικά από τον Άρη), αλλά και επειδή με την αποβολή του και τη συμπεριφορά που οδήγησε σε αυτή παρουσίασε για πολλοστή φορά μια εικόνα που δεν συνάδει με το προφίλ του συλλόγου.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αντιληφθεί πως το κλίμα για τον Ζντοβτς είναι βαρύ, κάτι που φάνηκε όταν αποδοκιμάστηκε έντονα από τους εκδρομείς οπαδούς της ΑΕΚ στο Μονακό, ενώ γνωρίζει καλά πως αν παραμείνει ίσως υπάρξουν αντιδράσεις και στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Χθες το αφεντικό της ΚΑΕ ήθελε με ηρεμία να «ζυγίσει» όλα τα δεδομένα και να πάρει τις αποφάσεις του και πιθανότατα σήμερα θα υπάρξουν νεότερα.

Επικρατέστερο σενάριο αυτή την ώρα είναι η άμεση αντικατάσταση του Ζντοβτς (που έχει συμβόλαιο ως το 2018), με τον συνεργάτη του, Σωτήρη Μανωλόπουλο, να προάγεται ξανά (όπως είχε συμβεί μετά την απόλυση του Ντράγκαν Σάκοτα) σε θέση πρώτου προπονητή τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Για τον 47χρονο Έλληνα τεχνικό υπάρχει εξαιρετική άποψη μέσα στην ομάδα και θα του δοθεί η ευκαιρία να έχει τα ηνία ως το τέλος της σεζόν, όταν και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση. Σε περίπτωση που τότε κριθεί αναγκαίο να επιλεγεί ένας πιο έμπειρος προπονητής, τότε θα υπάρχουν και περισσότερες επιλογές στην αγορά.