Στον αέρα η πώληση της Μίλαν

March 1, 2017
576 Views

Το σίριαλ της πώλησης της Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στον κινέζικο όμιλο Fino Europe Sports καλά κρατεί.

Πιο συγκεκριμένα όπως έχει ανακοινωθεί από τον ιταλικό σύλλογο έχει προγραμματιστεί συνάντηση των δύο πλευρών στις 3 Μαρτίου, αλλά σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης ίσως αναβληθεί. Μάλιστα γίνεται λόγος για καθυστέρηση ακόμα 30 ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Το κινέζικο γκρουπ δεν έχει ακόμα παρουσιάσει τη λίστα με τους επενδυτές όπως έχει ζητηθεί από την πλευρά Μπερλουσκόνι στην προηγούμενη συνάντησή τους. Ένα άλλο θέμα που έχει προκύψει είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κατατεθεί το πλήρες ποσό των 320 εκ. ευρώ που απαιτούνται, από την πλευρά των Κινέζων.

Τα σενάρια που φαίνεται να υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η αγοραπωλησία τις επόμενες ημέρες με τους Κινέζους να παρουσιάζουν τη λίστα με τους επενδυτές και να καταθέτουν τα χρήματα ή να υπάρξει αναβολή της συνάντησης της 3ης Μαρτίου και να γίνει η αγοραπωλησία τον Απρίλιο.

Βέβαια δεν θα πρέπει κανείς να αποκλείσει το γεγονός οι Κινέζοι να διαπραγματευτούν μια συμφωνία για το 70-75 % των μετοχών της ομάδας με τα 200 εκ. ευρώ που έχουν ήδη κατατεθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο επόμενος μήνας αναμένεται να δείξει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Μιλάνου.