Ζητά εξηγήσεις για το υβριστικό πανό ο Σαββίδης

February 27, 2017
566 Views

Τα όσα έγιναν στο Καυταντζόγλειο, με το υβρισκτικό πανό που είχε αποδέκτη τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του έχουν φέρει έντονο εκνευρισμό στις τάξεςι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Λούμπος Μίχελ, αλλά και τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, που βρίσκονταν στο γήπεδο και είχαν ζητήσει από τον 4ο διαιτητή να κατεβάσει το πανό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα απαίτησαν από τον παρατηρητή και τον 4ο διαιτητή να υπάρξει προσωρινή διακοπή και να γίνει η ανακοίνωση προκειμένου να κατέβει το πανό.

Το πανό, όμ,ως δεν κατέβηκε ποτέ, κάτι που έκανε ακόμα πιο έντονο τον εκνευρισμό του Σαββίδη, ο οποίος δεν δέχτηκε ούτε την επίσημη συγνώμη της; ΠΑΕ Ηρακλής. Από τον ΠΑΟΚ, άλλωστε, σχολίαζαν πως «η συγγνώμη της ΠΑΕ Ηρακλής θα είχε νόημα αν έκαναν κάποια προσπάθεια να κατέβει το πανό»,

Με την επιστολή προς την Ελληνική Αστυνομία ο επίσημος ΠΑΟΚ θα ζητήσει εξηγήσεις για το πώς επέτρεψε ένα τόσο υβριστικό –και μάλιστα απρόκλητα- πανό να μένει δύο ώρες σε δημόσια θέα. Το ίδιο θα γίνει και προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ζητώντας εξηγήσεις για την επάρκεια και τον επαγγελματισμό των αστυνομικών που ήταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα.