Την απόλυτη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε μια οικογένεια. Ενωμένοι και δυνατοί».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε ότι το να βρίζει κανείς ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο και έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας: «Βρισκόμαστε σε μια μάχη και  τις μάχες τις κερδίζουμε όλοι μαζί. Ολοι έχουν τη στήριξή μου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου:

«Επειδή ακούγονται διάφορα και ίσως είναι μια δύσκολη στιγμή να χάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του, εγώ θέλω να σας πω το εξής: Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν και κακά αποτελέσματα, υπάρχουν, ατυχίες υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα: Να κερδίζουμε. Γι’ αυτό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που υπάρχει περιθώριο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας.

Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Εγώ θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε μια οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι, είτε το θέλουν πολλοί είτε δεν το θέλουν. Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί και όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Αλλά, παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Σας είπα, βρισκόμαστε σε μια μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε, αλλά θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν τη στήριξή μου. Τίποτα λιγότερο τίποτα παραπάνω».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου: