Σοκαρισμένη η Αγγλία από την απόλυση Ρανιέρι (pics)

February 25, 2017
731 Views

Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, προπονητές και δημοσιογράφοι δεν μπορούν να πιστέψουν την απόφαση της Λέστερ να απομακρύνει τον Ιταλό τεχνικό από τον σύλλογο.

Ούτε ένα μήνυμα που να δείχνει ότι η απόφαση της διοίκησης της Λέστερ να διώξει τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι σωστή, δεν έχει εμφανιστεί στα social media από την στιγμή που βγήκε η είδηση.

Αντίθετα όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο Νησί, έμειναν από έκπληκτοι έως σοκαρισμένοι με την απόλυση του ανθρώπου που χάρισε στις «αλεπούδες» το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Από τον Γκάρι Λίνεκερ έως τον Πιρς Μόργκαν (δημοσιογράφος, γνωστός οπαδός της Άρσεναλ), όλοι κατακρίνουν την εν λόγω κίνηση.

Γκάρι Λίνεκερ: «Μετά από όλα αυτά που έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι για την Λέστερ, το να τον απολύσει τώρα είναι ανεξήγητο, ασυγχώτηρο και τόσο θλιβερό που σου γυρίζουν τα άντερα».

After all that Claudio Ranieri has done for Leicester City, to sack him now is inexplicable, unforgivable and gut-wrenchingly sad.

Τζέιμς Κόρντεν (παρουσιαστής): «Είναι εξωφρενικό το ότι απολύθηκε ο Ρανίερι!»

Τζέιμς Κάραχερ: «Απόλυτα αστείο»

Ρίο Φέρντιναντ: «Μόλις είδα τα νέα για τον Ρανιέρι. Σοκαρισμένος μετά και την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) εμφάνιση. Κερδίζει το πρωτάθλημα κι όμως δεν αντέχουν να του προσφέρουν τον χρόνο ώστε να αγωνιστεί για να σωθεί. Εξωπραγματικές σκηνές!»

Just seen Ranieri news. Shocked after last night display! Wins the league & still not afforded the time to fight for safety. Unreal scenes!

Κρεγκ Μπάρλεϊ (δημοσιογράφος ESPN): «Οι προπονητές που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Αγγλίας το 2015 και 2016 απολύονται τον επόμενο χρόνο. Αυτό θα πει πίστη!»

That’s the 2015 & 2016 PL title winning managers sacked the very next season. Loyalty you say!

Λούκας Ποντόλσκι: «Σε ευχαριστώ Ρανιέρι»

Φίλιπ Νέβιλ: «Μία σύνοψη για το που πηγαίνει το ποδόσφαιρο»

Πιρς Μόργκαν (δημοσιογράφος): «Ο Γουέιν Σο απολύθηκε επειδή έτρωγε μία πίτα. Ο Ρανιέρι απολύθηκε επειδή κέρδισε την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την εβδομάδα το ποδόσφαιρο έφαγε τον εαυτό του».

Wayne Shaw sacked for eating a pie.
Claudio Ranieri sacked for winning the Premier League.
This is the week football ate itself.