«Θέλω να παίξω Champions League με τον ΠAO»

February 15, 2017
496 Views

Η συμμετοχή σε ομίλους του Champions League είναι κάτι που θέλει πολύ ο Μάρκους Μπεργκ και γι΄ αυτό βάζει ως στόχο την πρωτιά στα πλέι οφ προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κυνηγήσει όσες ελπίδες έχει για να βρεθεί στα «αστέρια».

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Σουηδός:

Για το χατ τρικ με τον Παναιτωλικό, σε ένα βράδυ που δεν έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση: «Είναι αλήθεια ότι δεν ένιωθα πολύ καλά. Πίεσα τον εαυτό μου για να ανταποκριθώ. Παίζω συνέχεια και πρέπει να ελέγξω τον οργανισμό μου ώστε να αντεπεξέλθω. Να παίζω έξυπνα, να μην ξοδεύω ενέργεια στο μαρκάρισμα ώστε να μπορώ να εκτελέσω. Υπάρχουν συμπαίκτες μου με μεγαλύτερη ικανότητα σε αυτό τον τομέα. Εγώ προσπαθώ να αμύνομαι έξυπνα, να κλείνω χώρους και να σκοράρω με σωστές τοποθετήσεις».

Με τι θα είναι ικανοποιημένος στο φινάλε της σεζόν: «Απόλυτα ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι, γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον φαίνεται ότι θα προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εκεί όλα μπορεί να συμβούν. Θάλω να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ για να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για είσοδο σε όμιλο».

Για την δική του απόδοση: «Για να είναι ο Μπεργκ καλός, σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι έχουν δουλέψει καλά για να του δώσουν την μπάλα και να σκοράρει. Ο Μπεργκ παίζει καλά όταν πάρει καλές πάσες, άρα όταν ο Μπεργκ σκοράρει κάποιοι έχουν πασάρει σωστά; Ένας παίκτης δεν αρκεί».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας για να μας υποστηρίξουν στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, ώστε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».