Οριστικό: Χωρίς Σπανούλη o Ολυμπιακός

February 14, 2017
573 Views

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί θλάση προσαγωγού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 15-20 ημερών.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον 34χρονο γκαρντ για τη «μάχη» με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Φεβρουαρίου. Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στις 2 Μαρτίου.

Ο Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, «το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι έχει υποστεί θλάση Μ. προσαγωγού δεξιά. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται για διάστημα 15-20 ημερών» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά, ο Σπανούλης υπέστη ακόμη μια φορά υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Δεκέμβρη, όταν τραυματίστηκε στους προσαγωγούς απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (29/12). Είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιανουαρίου.