Μπλέξιμο με Μολέντο λόγω… υπόσχεσης Στραματσόνι!

February 14, 2017
511 Views

Δυσαρέσκεια στην πλευρά του Ροντρίγκο Μολέντο εξαιτίας της μη τήρησης της υπόσχεσης του Αντρέα Στραματσόνι για επέκταση συμβολαίου και αύξηση αποδοχών.

Πριν την αποχώρησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Στραματσόνι είχε συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο θηριώδη στόπερ να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του, αυξάνοντας τις ετήσιες αποδοχές του στα 500.000 ευρώ μέχρι το 2020.

Μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο μάνατζερ του Μολέντο έμαθε ότι η υπόσχεση του Ιταλού τεχνικού δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί στην παρούσα φάση και, όπως ήταν λογικό, δυσαρεστήθηκε.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» κατέστησε σαφές ότι υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του Μολέντο αλλά και αναγνώρισης της προσφοράς του, αλλά του τόνισε ότι στη νέα προσπάθεια που γίνεται πρέπει να αποφευχθούν οι οικονομικές υπερβάσεις.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι όποιες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.