Ο Μανιάτης υπέγραψε στον Ατρόμητο

February 10, 2017
784 Views

Στον Ατρόμητο κατέληξε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής μεσοαμυντικός, που ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δεν θα πάει σε ομάδα της Κύπρου αλλά θα συνεχίσει εντός συνόρων και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και λίγο αργότερα δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου. O Aτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Η μεταγραφή αυτή λύνει κι ένα βασικό πρόβλημα του Μίχαελ Σκίμπε, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής ποντάρει στην παρουσία του Μανιάτη στην Εθνική, τον είχε καλέσει ακόμη και όταν ήταν στο «ψυγείο» του Ολυμπιακού και τον απασχολούσε να έχει ομάδα ο παίκτης και να αγωνίζεται.