Μάρκο Σίλβα: «Θα γυρνούσα στον Ολυμπιακό»

February 4, 2017
622 Views

Υπερήφανος για όσα πέτυχε με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στην ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com».

Ο νυν τεχνικός της Χαλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά, στην οποία –όπως είπε- θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή.

«Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά που κατάφερα στην Ελλάδα. Αγάπησα το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό, που είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και έχω αφήσει πολλούς φίλους εκεί. Η Αθήνα είναι μία πόλη που σε υποδέχεται ωραία. Μετά, θα πρέπει να πηγαίνεις από νίκη σε νίκη. Με την ομάδα αυτή πετύχαμε πολλά και αφήσαμε το δικό μας σημάδι. Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, κάναμε καλή πορεία στο Champions League, όπου πετύχαμε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη (σ.σ. κόντρα στην Άρσεναλ) και ήρθε ο πρόεδρος και μου είπε πως δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια για το αν θα επέστρεφε στην ομάδα του Πειραιά, όπου ήταν ξεκάθαρος:

«Αν εξαρτιόταν από μένα, θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό»!

Για την απόκτηση του Εβάντρο από τη Χαλ: «Τον γνωρίζω εδώ και δύο χρόνια. Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα σε όποια ομάδα και αν ήμουν. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό προσπάθησα να τον φέρω αρκετές φορές, αλλά η Πόρτο δεν τον άφηνε, λέγοντας πως είναι απαραίτητος. Τώρα που η Χαλ ήθελε έναν παίκτη με τις ικανότητες του Εβάντρο, δεν δίστασα να τον φέρω. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που μπορείς να τον εμπιστευτείς».