Ο Μπολτ σταματά την καριέρα του τον Αύγουστο

February 2, 2017
641 Views

«Λονδίνο και τέλος». Αυτη είναι η οριστική απόφαση του Γιουσέιν Μπολτ για τα μελλοντικά του σχέδια στο στίβο, αφού όπως δήλωσε στη Μελβούρνη δεν πρόκειται να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να πάρει μέρος, εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας τους οποίους θα φιλοξενήσει η Αυστραλία το 2018.

Ο Μπολτ, που ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει πλέον σε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων μετά την κατάκτηση 9 χρυσών μεταλλίων σε 100μ, 200μ και 4χ100μ σε Πεκίνο, Λονδίνο και Ρίο, είδε το ένα από αυτά να φεύγει από τα χέρια του, αφού ο συναθλητής του στη σκυταλοδρομία Νέστα Κάρτερ διαπιστώθηκε τον προηγούμενο μήνα θετικός σε χρήση της απαγορευμένης ουσίας «Methylhexanamine», μετά από επανεξέταση του δείγματός του από το 2008.

«Για να βρίσκομαι εδώ την επόμενη σεζόν, πρέπει να προπονηθώ πραγματικά πολύ σκληρά ώστε να φθάσω στο επίπεδο που πρέπει για να κερδίσω, και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», τόνισε ο Μπολτ στους δημοσιογράφους στη Μελβούρνη.