Επιστρέφει ο Κλωναρίδης

January 31, 2017
711 Views

Την επιστροφή του Βίκτορα Κλωναρίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός. Πριν από έξι μήνες ο ομογενής επιθετικός αποχώρησε από το «τριφύλλι» και πήγε στη Λανς, ωστόσο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κλήθηκε να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τη γαλλική ομάδα Λανς για τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2017» αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση, ενώ ο παίκτης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν θα παίξεις καλά κάπου ή όχι. Κάποιες φορές όλα πηγαίνουν καλά όταν νιώθεις αυτοπεποίθηση. Άλλες φορές παρότι πιστεύεις ότι μπορείς να λάμψεις, δεν τα καταφέρνεις. Η αλήθεια είναι ότι στη Λανς δεν έπαιξα όσο θα ήθελα. Αποφάσισα μαζί με τον προπονητή της Λανς ότι θα ήταν καλύτερο να πάω σε μια άλλη ομάδα για να παίξω περισσότερο. Από τη στιγμή που γνωρίζω τον Παναθηναϊκό, τους ανθρώπους του και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Πιστεύω πολύ στον νέο προπονητή και στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θεωρώ ότι μπορούν να με βοηθήσουν να προοδεύσω και να αποδώσω στο μέγιστο βαθμό.

Στο τέλος του εξαμήνου θα δούμε τι θα γίνει, εάν θα παραμείνω. Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Κόλα αφού ήταν προπονητής μου στην Κ-20 της ΑΕΚ. Επίσης γνωρίζω άριστα τον Νίκο Λυμπερόπουλο, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στην ΑΕΚ και ήταν σαν πατέρας για μένα. Ξέρω και για τον προπονητή ότι όπου δούλεψε έφτιαξε πολύ καλές ομάδες. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό ξανά γιατί θεωρώ ότι είναι το σωστό περιβάλλον για να αγωνιστώ σύμφωνα με τις ικανότητές μου»