Ανοίγει η Λεωφόρος, αν δώσει η Nova 500.000 ευρώ!

January 29, 2017
691 Views

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας άνθρωποι της NOVA (και της λίγκας) ήταν σε ανοικτή γραμμή με υψηλόβαθμα στελέχη του Παναθηναϊκού, έχοντας μπει σε σκληρή διαπραγμάτευση για τα χρήματα που οφείλονται απ’ το κανάλι της Κάντζας προς το «τριφύλλι», με βάση τη δόση ύψους 4,3 εκατ. ευρώ που δεν καταβλήθηκε στις 15/1 προς τη λίγκα.

Το ποσό που αναλογεί στους «πράσινους» είναι 800.000 ευρώ κι αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε όλες αυτές τις ενέργειες το τελευταίο δεκαήμερο, αρνούμενος τη μετάδοση του σημερινού ματς με τον Λεβαδειακό (15:00) μέχρι να δοθούν τα οφειλόμενα.

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές (που θα συνεχιστεί και σήμερα) έχει επικεντρωθεί στο ύψος του ποσού που θα δοθεί τη Δευτέρα στους «πράσινους» (μαζί με το πρώτο μέρος της δόσης προς τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας) αλλά και στο πώς θα καταβληθούν τα υπόλοιπα χρήματα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό ορίζοντα (έως τα μέσα Φλεβάρη).

Αν η πρόταση της NOVA για την πρώτη καταβολή φτάσει σ’ ένα ποσό κοντά στις 450-500.000 ευρώ, το πιο πιθανό είναι πως μέχρι το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός, που διατηρεί σκληρή γραμμή στο θέμα, θα δώσει το «ΟΚ» για να μπουν τα συνεργεία της NOVA στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως για την κίνηση του Παναθηναϊκού, να απαγορεύσει σε συνεργεία της NOVA την παρουσία τους στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις του Μαρίνου Ουζουνίδη και δύο παικτών του «τριφυλλιού», προβλέπεται (βάσει της σύμβασης NOVA – Superleague) πρόστιμο 15.000 ευρώ.