Κλείνει στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς

January 26, 2017
550 Views

Έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τους Λονδρέζους για την πώληση του 26χρονου μεσοαμυντικού.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονταν χθες βράδυ απ’ τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος απάντησαν καταφατικά στην τελευταία πρόταση της Κρίσταλ Πάλας. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η αγγλική ομάδα θα δώσει στην ομάδα του Πειραιά περισσότερα από 13 εκατ. ευρώ και στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται και μπόνους επίτευξης στόχων (συμμετοχών για δύο σεζόν όπως στην περίπωση Μανωλά) που αν επιτευχθούν, η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ.

Πάντως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αν ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης του Σέρβου αμυντικού μέσου (10 ή 20%), καθώς σε μια τέτοια περίπτωση τα οφέλη μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερα για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και σήμερα η επισημποίηση της συμφωνίας. Δεν είναι λίγοι μάλισα αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει σήμερα αύριο ο Μιλιβόγεβιτς στο Λονδίνο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.