Αισιοδοξία για την επέκταση συμβολαίου του Μέσι

January 25, 2017
506 Views

Οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, που λήγει τον Ιούνιο του 2018 «προχωρούν καλά», δήλωσε σήμερα ο Ρόμπερτ, αθλητικός διευθυντής της καταλανικού συλλόγου.

«Υπάρχουν πολλές φήμες και κάποιοι άνθρωποι πυροδοτούν την κατάσταση, αλλά δουλέψαμε πάνω σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε ήρεμοι. Είμαι πραγματικά πολύ ήρεμος σχετικά με τα θέματα παραμονής των Άντρες (Ινιέστα), Ιβάν (Ράκιτιτς), Μαρκ (Αντρε τερ Στέγκεν) και Λιονέλ. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτοί οι τέσσερις παίκτες θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Φερνάντες.

Έχουν περάσει ήδη δέκα ημέρες από τότε που ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε έκκληση για ηρεμία μετά από αντιφατικές δηλώσεις εντός του συλλόγου για το θέμα αυτό. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Όσκαρ Γκράου, είχε ισχυριστεί ότι η επέκταση συμβολαίου του Αργεντινούς σταρ θα γίνει «μέσα σε λογικά πλαίσια» και εντός του δημοσιονομικού προγραμματισμού του συλλόγου, ενώ ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Λουίς Σουάρες υποστήριξε ότι κατά την άποψή του, η επέκταση του συμβολαίου του Μέσι πρέπει να γίνει με οποιοδήποτε κόστος.

«Θέλουμε ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να παραμείνει στο σύλλογο. Έπαιξε για μας και θα ολοκληρώσει την καριέρα του εδώ. Όταν πρόκειται για τον Μέσι, θα κάνουμε όπως πάντα όλες τις απαραίτητες προσπάθειες και την δουλειά ου απαιτείται να γίνει», είπε ο Μπαρτομέου.
Ο Μέσι, που θα γίνει 30 ετών τον Ιούνιο, εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα από έφηβος και έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του μέχρι σήμερα φορώντας τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα», με τους οποίους, εκτός άλων, έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους Champions League (2006, 2009, 2011, 2015), ενώ έχει κερδίσει και άλλες πέντε φορές την «Χρυσή Μπάλα».