ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Ουάρντα

January 24, 2017
556 Views

Την τρίτη μεταγραφή του ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αφήνει το Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να εισπράττει 350.000 ευρώ. Τη μεταγραφή ανακοίνωσε και ο Παναιτωλικός, που φιλοξένησε στην ανακοίνωσή του και τις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του 23χρονου Αιγύπτιου.

«Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και του Αγρινίου, για όσα έκαναν για μένα τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκα εκεί. Ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και με στήριξαν. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα να τους κάνω ευτυχισμένους. Ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα η οικογένειά μου και θα βρίσκω ευκαιρίες να επισκέπτομαι το Αγρίνιο και τους φίλους μου εκεί. Εύχομαι η ομάδα που μου πρόσφερε τόσα πολλά να πετύχει ότι καλύτερο» είπε ο Αμρ Ουάρντα από την Γκαμπόν, όπου συμμετέχει στο Africa Cup με την Εθνική Αιγύπτου.

Ο Αιγύπτιος βρήκε διαθέσιμο το Νο 7 και αυτό διάλεξε για να ξεκινήσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ όπου ο Στέφανος Αθανασιάδης με την χθεσινή του συμμετοχή στον αγώνα των Ιωαννίνων, συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στην Α’  Εθνική,  και μολονότι είναι ακόμα “άσφαιρος” στο πρωτάθλημα της Super League αισιοδοξεί πως η νέα αρχή στον αριθμό των συμμετοχών του θα ανοίξει και τον δικό του “διάδρομο” προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει ωστόσο φέτος 5 γκολ που σημείωσε σε αγώνες κυπέλλου και του Europa League.