Σοβαρό ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για τον Ιβανόφ

January 23, 2017
562 Views

Ένα θέμα που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό στο θέμα των αποχωρήσεων είναι και αυτό του Ιβάν Ιβανόφ, που ξεκάθαρα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη και δεν υπολογίζεται από το «τριφύλλι».

Ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Κύπριων, η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς έχει προταθεί και αρέσει στους πρωταθλητές της χώρας.

Μάλιστα, άλλα δημοσιεύματα που προέρχονται επίσης από την Κύπρο προχωρούν περισσότερο το θέμα και τονίζουν ότι αποτελεί απόφαση του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσουν τον διεθνή Βούλγαρο αμυντικό και έχουν αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου, ο ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου, Γιώργος Πετρίδης αποκάλυψε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη καταθέσει προτάσεις σε τρεις διεθνείς: «Γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση. Έχουμε αποστείλει κάποιες προτάσεις. Δεν θα φέρουμε κάποιον για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες προτάσεις παίρνουμε από μάνατζερ. Δεν είναι όμως εύκολο να πάρεις ποιοτικούς παίκτες. Κατά την άποψη του Κρίστιανσεν και του Σάμπουριτς θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό. Αναμένουμε απαντήσεις από τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές. Αν και εφόσον υπάρξει κατάληξη μέχρι την Τετάρτη και Πέμπτη ίσως κλείσουν και οι δυο παίκτες».