Επιστρέφει για την απόκτηση του Ισακ ο Παναθηναϊκός

January 21, 2017
666 Views

Επανέρχεται για τον Μίκαελ Ισακ ο Παναθηναϊκός. Προ ημερών η περίπτωση του διεθνούς Σουηδού επιθετικού είχε εγκαταλειφθεί, καθώς οι αξιώσεις της Ράντερ είχαν κριθεί «αλμυρές» από τους πράσινους.

Θυμίζουμε πως οι Δανοί είχαν ζητήσει ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, ωστόσο με δεδομένο ότι το καλοκαίρι το συμβόλαιο του λήγει, φαίνεται πως οι απαιτήσεις τους μειώθηκαν. Κι αυτό ώστε ο παίκτες να μην χαθεί ως ελεύθερος…

Πλέον η προσέγγιση του Παναθηναϊκού με τη Ράντερ είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί, κάτι το οποίο μένει να δούμε τις προσεχείς ημέρες.

Επανέρχεται για Ισάκ, Ιταλία «καλεί» τον Ιμπάρμπο

Εξάλλου, δύο ακόμη ομάδες από την Ιταλία δείχνουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπράρμπο. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα ΝτιΜάρζιο, υποστήριξε πως Σαμπντόρια και Παλέρμο ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού του Παναθηναϊκού

Μάλιστα, ο Ιταλός συνάδελφος, σημειώνει ότι μεταξύ των δύο πλευρών (παίκτη και Παλέρμο) έχουν ήδη υπάρξει οι πρώτες επαφές.

Πάντως ο Ιμάρμπο βρίσκεται στην λίστα της Σαμπντόρια και πλέον μένει να δούμε αν τελικά ο Κολομβιανός καταλήξει κάπου, μετά τη ματαίωση της μεταγραφής του στην Κίνα.