Η Original για την πορεία της ΑΕΚ

January 21, 2017
591 Views

Οι οργανωμένοι οπαδοί της AEK κάλεσαν τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους στο γήπεδο και τους ζητούν να μην εγκαταλείψουν την ομάδα. Τονίζουν ότι είναι… ξενερωμένοι και βλέπουν στο πρόσωπο της διοίκησης ευθύνες για το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η Ανακοίνωση

«Αύριο Κυριακή στο ΟΑΚΑ έχει γιορτή! Οι κερκίδες θα γεμίσουν ασφυκτικά. Χιλιάδες κόσμος θα περιμένει στην ουρά για ένα μαγικό χαρτάκι. Τα τύμπανα στο πέταλο θα δίνουν το ρυθμό για ασταμάτητο τραγούδι, όλο το γήπεδο στο πόδι βοηθώντας την ΑΕΚ να φτάσει σε ακόμα μια εύκολη νίκη!

Μακάρι να ήταν έτσι… Δυστυχώς οι κάκιστες επιλογές της διοίκησης έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ο ανύπαρκτος προγραμματισμός, οι μεταγραφές πρώην ποδοσφαιριστών, εμφανίζουν στο χορτάρι ένα σύνολο ανίκανο να αντεπεξέλθει στην ιστορία του συλλόγου.

Τα μεγάλα λόγια (ερχόμαστε) έφεραν για την αγαπημένη μας, την μέγιστη ζημιά. Και η μέγιστη ζημιά δεν είναι άλλη μια χρονιά μακριά από το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Η μέγιστη ζημιά είναι το γύρισμα της πλάτης από τον κόσμο προς την ομάδα, η αποχή του από τις κερκίδες.

Η ΑΕΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, όχι για τους τίτλους της, όχι για τους κορυφαίους παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα της, όχι για τις ιστορικές πορείες στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα από τον κόσμο της. Ο ρομαντισμός του, η ατελείωτη αγάπη και στήριξη στα δύσκολα τον κάνουν μοναδικό διαχρονικά.

Από την 1η μέρα της ίδρυσης της ως σήμερα, από το τοπικό Αθηνών όταν ξεκίνησε, ως τα χειρότερα της Γ Εθνικής, πάντα υπήρχε αυτός ο μαγικός κόσμος να της κρατάει το χέρι και να την βοηθά να ξεπερνά την όποια δυσκολία.

Αδελφέ, καταλαβαίνουμε ότι είσαι ξενερωμένος, και εμείς στην ORIGINAL 21 είμαστε. Σου ζητάμε όμως αύριο αλλά και κάθε Κυριακή, να είσαι δίπλα της, όχι για το αποτέλεσμα, όχι για την διοίκηση και τους παίχτες, όχι για εμάς. Να είσαι δίπλα της για την ιστορία της και τα ιδανικά της, να είσαι δίπλα της, γιατί η δική σου μαζική παρουσία είναι ανέκαθεν η μέγιστη δύναμη της ΑΕΚ.

ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα».