Στοιχηματικές Προτάσεις Σάββατο 21/1/2017

January 21, 2017
674 Views

Μεγαλώνει το κουπόνι αφού σταδιακά επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης μετά την διακοπή των Χριστουγέννων. 

Άρα οι επιλογές μας (θεωρητικά) πολλαπλασιάζονται, και αναφέρουμε την λέξη “θεωρητικά” γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για βαθύ… κουβά εάν ρίξουμε το στοιχηματικό μας βάρος στα πρωταθλήματα και στις ομάδες μετά τις διακοπές.

Σε ότι έχει να κάνει με το 24betgr.com έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια σχετικά “καθαρή” εικόνα των επιδόσεων μας στις δύο κατηγορίες των Προγνωστικών μας, στα Μονά Αποδεκτά και τα Παρολί. 

Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα ή καλύτερα τις μέρες που κρίνουμε πως υπάρχουν παιχνίδια στοιχηματικής αξίας θα ανεβάζουμε τις επιλογές μας στα Μονά Αποδεκτά και στα Παρολί.

Ήδη η μια κατηγορία είναι με θετικό πρόσημο (Μονά Αποδεκτά) ενώ την άλλη (Παρολί) ελπίζουμε να την “γυρίσουμε” θετική.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως εμείς τις επιλογές μας τις δίνουμε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τιμές από τον ΟΠΑΠ (με την γνωστή γκανιότα του)  την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των tipsters  του Ελληνικού διαδικτύου δίνει παιχνίδια με εξωπραγματικές – φανταστικές αποδόσεις που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Μην παραμυθιάζεστε λοιπόν με τις “επιτυχίες” τους…