Σε επαφές με την Κρίσταλ Πάλας ο Σαμπά

January 19, 2017
546 Views

Αν κι έχει μπει πλέον στα 33 του και είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, η «μπογιά» του Κριστοφέρ Σαμπά, καταπώς φαίνεται, έχει ακόμη πέραση στην Αγγλία, όπου έγραψε τις καλύτερες σελίδες του με τις φανέλες των Μπλάκμπερν και Κρίσταλ Πάλας.

Οπως ανέφερε χθες η ιστοσελίδα hitc.com, η πλευρά του Κονγκολέζου αμυντικού είναι σε επαφές με την Κρίσταλ Πάλας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο Σαμπά έχει ήδη μιλήσει και με τον προπονητή του συλλόγου του νότιου Λονδίνου, Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος βλέπει την ομάδα του στη 17η θέση της Premier League με την 3η χειρότερη άμυνα και ψάχνει ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα δε με τους Αγγλους, προσέγγιση στην πλευρά του Σαμπά έχει γίνει κι απ’ τις Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ, όμως η Πάλας έχει ένα σχετικό προβάδισμα.Ο Παναθηναϊκός απ’ την πλευρά του έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Κονγκολέζο αμυντικό για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και φαίνεται πως δεν θα αργήσει το «διαζύγιο».