«Έκλεισε» Τζαβέλλα ο ΑΠΟΕΛ λένε στην Κύπρο

January 19, 2017
518 Views

Έτοιμος να ταξιδέψει στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Συγκεκριμένα, κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές και σύντομα θα μεταβεί στη Μεγαλόνησο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας shootandgoal.com

Η βόμβα που όλοι περίμεναν έσκασε στο ΑΠΟΕΛ και ο Γιώργος Τζαβελλας έρχεται στην Κυπρο αφού ανάμεσα στις δυο πλευρές ΑΠΟΕΛ και παίκτη έχει επέλθει καταρχήν συμφωνία για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο παίκτης που τον ήθελε η ΑΕΚ αλλά ήταν πολύ κοντά και σε Ισπανική ομάδα κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να τον αρπάξει μέσα από τα χεριά τους και να έχει μια προφορική συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες να τον περιμένουν Κύπρο για να ολοκληρωθεί το DEAL.

Oλα ξεκίνησαν όταν ο Γιαμπερε ζήτησε χρόνο αφού είχε βολιδοσκοπηθεί από την Φούλαμ και θα περίμενε να ακούσει την πρόταση τους. Στο ΑΠΕΟΛ κινήθηκαν αστραπιαία και έτσι κατέληξαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό που μπορεί να παίξει και σαν αριστερός σέντερ μπακ αλλά και σαν αριστερός ακραίος αμυντικός.