Τζακ ποτ ρεκόρ στο ΣΚΟΡ 6 στον Ιππόδρομο – Μοιράζει περισσότερα από €70.000

January 14, 2017
615 Views

Θέαμα υψηλού επιπέδου, ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης στους λάτρεις του αγωνίσματος και μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος υπόσχεται η δεύτερη ιπποδρομιακή συνάντηση της χρονιάς, που διοργανώνεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στο Μαρκόπουλο Αττικής, από την Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ.

Για μία ακόμα φορά οι κούρσες παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με αρκετά άλογα να πλασάρονται ως φαβορί, ενώ η παρουσία νέων ίππων δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για δυνατές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα κέρδη στους παίκτες.

2. Photo

Σημείο αναφοράς το μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (πρόβλεψη του νικητή σε 6 ιπποδρομίες). Από την προηγούμενη συγκέντρωση έχει μεταφερθεί το ποσό των 45.500 ευρώ και έτσι αύριο περισσότερα από 70.000 ευρώ αναμένεται να μοιραστούν στους νικητές του ΣΚΟΡ 6.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση ξεκινάει στις 13:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου, διατίθεται δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό στο Κορωπί (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο κάθε 45 λεπτά από τις 12:00. Επίσης, το ιπποδρομιακό στοίχημα διατίθεται σε 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δείτε τα highlights της προηγούμενης εβδομάδας: