Μετατέθηκε κατά μια ημέρα το ματς Σάλκε-ΠΑΟΚ

January 11, 2017
711 Views

Η UEFA αποδέχθηκε το αίτημα των γερμανικών αρχών ασφαλείας να μετατεθεί μια μέρα νωρίτερα το παιχνίδι Σάλκε-ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως ο επαναληπτικός αγώνας των δυο ομάδων για την φάση των «32» του Europa League θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην «Veltins Arena» και όχι την Πέμπτη 23 του μήνα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Οι αρχές επικαλούνται λόγους ασφαλείας και το αίτημα αυτό μετέφερε η διοίκηση της Σάλκε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία η οποία έκανε σήμερα το αίτημα αποδεκτό.
Ο λόγος που ο αγώνας άλλαξε κατά μια ημέρα και δε θα πραγματοποιηθεί στις 23/2, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της διοργάνωσης, έχει να κάνει με το ετήσιο καρναβάλι και την ειδική κατάσταση που δημιουργείται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία αποφάσισε να αποδεχθεί το σχετικό αίτημα. «Η UEFA ανταποκρίθηκε πολύ καλά και ευέλικτα λόγω της ειδικής κατάστασης», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σάλκε, Πέτερ Πέτερς, στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου