26 σερί εντός έδρας νίκες για την Γιουβέντους

January 9, 2017
592 Views

Η εύκολη χθεσινή νίκη (3-0) απέναντι στην Μπολόνια, επέτρεψε στην Γιουβέντους να φτάσει σε ένα ακόμα ρεκόρ, συμπληρώνοντας 26 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στην Serie A.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έχει στόχο τον έκτο διαδοχικό τίτλο της, έσπασε το δικό της ρεκόρ των 25 νικών στην έδρα της ,που είχε παρουσιάσει με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, μεταξύ των ετών 2013 και 2014.

«Πηγαίνουμε βήμα βήμα, καταφέραμε και διαμορφώσαμε μία απόσταση από τις ομάδες που ακολουθούν, αλλά αυτός ο μήνας θα είναι δύσκολος,» είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Δεν με ενδιαφέρει η μεταγραφική αγορά, μακάρι, να τελείωναν αύριο οι μεταγραφές.

Εχουμε μία ομάδα πλήρης, είναι δύσκολο να βρεις αξιόλογους παίκτες,» πρόσθεσε ο προπονητής της Γιουβέντους, που τόνισε σχετικά για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία με την Αρσεναλ :«Είναι αλήθεια ότι μαθαίνω αγγλικά, αλλά όχι για να πάω στην Αρσεναλ. Είμαι καλά στην Γιουβέντους. Είναι αλήθεια ότι πήγα στο Λονδίνο, αλλά για διακοπές με την κόρη μου. Την ημέρα που έφτασα στην Αγγλία, η “Sun” είχε μία φωτογραφία μου. Βέβαια εάν η Γιουβέντους θέλει να αλλάξει προπονητή, αρκεί να μου το πει».