Ολυμπιακός: Θέλει Σισοκό και Φορτούνα

January 6, 2017
508 Views

Δύο παίκτες που αγωνίζονται στην θέση του αρτιστερού μπακ έχουν έρθει στο προσκήνιο, όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, που όπως όλα δείχνουν έχουν μείνει… στάσιμα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον και εξετάζουν τις περιπτώσεις του Αλί Σισοκό και του Νούριο Φορτούνα.

Ο πρώτος είναι Γάλλος 29 χρονών και αγωνίζεται στην Άστον Βίλα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018), ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Πόρτο, της Λιόν και της Λίβερπουλ μεταξύ άλλων. Ο δεύτερος είναι Ανγκολέζος 22 ετών, ανήκει στην Μπράγκα, αλλά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την φανέλα της ΑΕ Λεμεσού και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με το «Goal» τον παίκτη τον Φορτούνα, τον γνωρίζει ο Πάουλο Μπέντο και έχει πολύ καλή γνώμη και είναι σε μια ηλικία που αξίζει ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί μαζί του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν ανακοινώσεις για την μεταγραφική κίνηση των «ερυθρόλευκων» η οποία εκτός απροόπτου θα είναι σε αυτήν την θέση (του αριστερού μπακ).