Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μποτία στον Ολυμπιακό

January 3, 2017
475 Views

Απρόοπτο υπήρξε στη χθεσινή προπόνηση με τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο Ισπανός στόπερ των “ερυθρόλευκων” αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η αρχική εκτίμηση αναφέρει πως δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό και όλα δείχνουν πως ο Μποτία θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Το σίγουρο όμως είναι πως ο Πάουλο Μπέντο θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να δει και την κατάσταση του Μποτία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα και είναι αναγκασμένος να περιμένει και τη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Κώστας Φορτούνης και ο Μπράουν Ιντέγε θα είναι στη βασική εντεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ελληνας επιτελικός μέσος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από γαστρεντερίτιδα και ο οργανισμός του έχει εξαντληθεί, κάτι που ήταν εμφανές και στη χθεσινή προπόνηση των πρωταθλητών. Γι’ αυτό ο 47χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θέλει να περιμένει και τη σημερινή προπόνηση, να δει τον παίκτη, να μιλήσει μαζί του κι εν συνεχεία να πάρει την απόφασή του.

Ο Φορτούνης θα είναι σίγουρα στην αποστολή, αλλά το ερώτημα πλέον είναι αν ο Μπέντο μπορεί να τον υπολογίζει για τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού. Σε ό,τι αφορά τον Μπράουν Ιντέγε, και ο Νιγηριανός δεν είναι 100% έτοιμος και ο Μπέντο προβληματίζεται για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους Αρκάδες.

Για τον Νιγηριανό ισχύει ό,τι και για τον Φορτούνη, δηλαδή ο προπονητής του Ολυμπιακού θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση πριν πάρει την απόφασή του.