«Ο Μανωλάς είναι ο πιο δύσκολος γρίφος της Ρόμα»

January 2, 2017
513 Views

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί, σύμφωνα με αναφορές και δημοσιεύματα στην Ιταλία, τον πιο δύσκολο γρίφο που καλείται να λύσει η Ρόμα. Η μεταγραφικές αγορές ανοίγουν η μία μετά την άλλη -στην Ιταλία αυτό θα συμβεί αύριο- και οι ομάδες θα επιδιώξουν την ενίσχυσή τους, για την υπεράσπιση των στόχων τους.

Η Ιντερ, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, έχει τον κορυφαίο Ελληνα αμυντικό της Ρόμα ως κορυφαία επιλογή της, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των μεγάλων συλλόγων της Premier League, όπως επείσης  και την απόφαση των Ρωμαίων να τον κρατήσουν κοντά τους. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει πρόταση από την Κίνα, που όπως αποδεικνύεται, εξολοθρεύει κάθε προσπάθεια συναγωνισμού.

«Η ενασχόληση με τον ισχυρό Ελληνα αμυντικό είναι η πιο περίπλοκη  κατάσταση αυτή τη στιγμή για την Ρόμα,» ανέφερε χαρακτηριστικά το Sky Sport Italia. «Ο Μανολάς, γεννημένος το 1991 έχει το συμβόλαιο που λήγει το 2019, και τα μάτια των μεγάλων της  Premier League, στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε αυτόν. Στη Ρόμα κερδίζει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, για να τον κρατήσει όμως κοντά της, θα χρειαστεί να  του κάνει μια πολύ πειστική πρόταση,» συμπλήρωσε.

Επίσης σύμφωνα με ιστοσελίδες των ιταλικών εφημερίδων, ο Μανωλάς ξεπερνά τον τραυματισμό του στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της Ρόμα, για την αναμέτρηση με την Τζένοα στη Γένοβα  την Κυριακή.

Να σημειωθεί ότι ο  Κώστας Μανωλάς, επιλέχθηκε σαν έκτος καλύτερος παίκτης της Ρόμα μέσα στο 2016, σε ψηφοφορία της επίσημης ιστοσελίδας της Ρόμα, όπου ψήφισαν οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας. Μπροστά του ήταν οι Φλορέντσι (5ος), περότι (4ος), Ναιγκολάν (3ος), Ντζέκο (2ος) και Σαλάχ (1ος).