Φετφατζίδης: “Υπήρξε κρούση από τον Παναθηναϊκό”

January 2, 2017
488 Views

O Γιάννης Φετφατζίδης παραδέχθηκε ότι του έγινε κρούση από τον Παναθηναϊκό, όπως κι από άλλη μία ελληνική ομάδα, και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα επίπεδο πιο πάνω από τους ανταγωνιστές του.

Συνέντευξη στην εφημερίδα, “Livesport”, παραχώρησε ο 26χρονος Έλληνας μέσος της Αλ Αχλί, Γιάννης Φετφατζίδης, παραδεχόμενος πως δέχθηκε κρούση τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο κι από άλλη μία ελληνική ομάδα. Όταν ρωτήθηκε εάν αυτή η ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός απέφυγε να απαντήσει επικαλούμενος τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, αν και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δήλωσε ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική Ελλάδας, αν και δεν έχει γίνει επαφή με το επιτελείο του Μίχαελ Σκίμπε, και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω σε ποιότητα και οργάνωση σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: “Υπήρξε ενδιαφέρον, έγινε μια κρούση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γνωρίζω τι έχει γραφτεί, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή”.

Για το εάν υπήρχε κρούση και από άλλη ελληνική ομάδα: “Ναι, υπήρξε επαφή”.