ΠΑΟ: Το ψάχνει πλέον δυνατά για Βιάτρι

January 1, 2017
667 Views

Γιατί ο Αργεντινός φορ της Εστουδιάντες μπήκε πιο δυνατά απ’ όλους στο «κάδρο» του επιθετικού που αναζητεί ο ΠΑΟ, το πρώτο «ΟΚ» του Ουζουνίδη, η πρόοδος στις επαφές των τελευταίων 48 ωρών και η θετική διάθεση του 29χρονου άσου (κατόχου ιταλικού διαβατηρίου) να έρθει στην Ελλάδα.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δείξει σημεία… ζωής ο «εξαφανισμένος» εδώ και 4 μέρες Βίκτορ Ιμπάρμπο (ήταν αδικαιολογήτως «απών» κι απ’ την προπόνηση του Σαββάτου 31/12), πιέζοντας τον μάνατζέρ του να σταματήσει να πουλάει… τρέλα και να αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες. Τόσο για να βρεθούν τα ίχνη του Κολομβιανού επιθετικού και να γυρίσει στην Ελλάδα, όσο και για να του βρει ομάδα (που να καλύπτει και θα «θέλω» της Κάλιαρι) και να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το θέμα της αποδέσμευσής του.

 

Για την επίθεση, αν και ο Ουζουνίδης θα ήθελε στο «Γ. Καλαφάτης» (και) τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (που ΔΕΝ έχει πει ακόμη το «ναι» στον Ολυμπιακό), διατηρώντας την πολύ συχνή επαφή μαζί του, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν θέσεις ξένων στο «πράσινο» ρόστερ, καθιστά την υπόθεση (σχεδόν) απαγορευτική. Δεν είναι διόλου… τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι τα τελευταία δύο 24ωρα, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να «ψάχνεται» πολύ πιο σοβαρά κι «ενεργά» πλέον για την περίπτωση του Λούκας Εζέκιελ Βιάτρι.

Ο 29χρονος (τρεις φορές διεθνής) Αργεντινός επιθετικός, που αναγέννησε την καριέρα του στην Εστουδιάντες, είχε προταθεί προ δεκαημέρου στους «πράσινους». Τον «τσέκαρε» με προσοχή για 1-2 φορές και ο Ουζουνίδης κι έδωσε το «ΟΚ» προς τον Λυμπερόπουλο για να κοιτάξει με προσοχή τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και τις πιθανότητες της μεταγραφής του.

Ο Βιάτρι μένει ελεύθερος ως γνωστόν το καλοκαίρι απ’ τους «φοιτητές» κι απ’ την 1η Ιανουαρίου, μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει ο ίδιος. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό και φτάνει τα επίπεδα… Ιμπάρμπο (700-750.000 ευρώ το χρόνο), ενώ οι αξιώσεις της Εστουδιάντες για να τον αποδεσμεύσει από τα τώρα φτάνουν τις 250.000 ευρώ. Νούμερα (ειδικά ως προς τις απολαβές του παίκτη) πολύ υψηλά, τα οποία προσπαθεί να «κατεβάσει» ο Παναθηναϊκός -μαζί με κάποια μπόνους στόχων και συμμετοχών- στις απευθείας συζητήσεις που γίνονται με την πλευρά του Αργεντινού φορ τις τελευταίες 48 ώρες. Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ την Αργεντινή από την Πέμπτη (29/12) άρχισε να υπάρχει «πρόοδος» στις συζητήσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί σε πρώτη φάση πεδίο συνεννόησης ανάμεσά τους και να «πιεστεί» στη συνέχεια η Εστουδιάντες.