Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ροντρίγκεζ

January 1, 2017
837 Views

Πρωτοχρονιά στα τηλέφωνα φαίνεται πως θα κάνουν τα στελέχη ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι που ασχολούνται με την μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Οι Τούρκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ. Το ύψος της οποίας διαφέρει, ανάλογα με την πηγή. Αυτό που επικρατεί πάντως είναι η άποψη πως η πρόταση έχει γίνει αποδεκτή.

Τα πρώτα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η πρόταση της Γαλατασαράι κειμένεται μεταξύ 3 και 4 εκ. Ευρώ. Αντίθετα η ιστοσελίδα «gamaspor.com», υποστηρίζει πως προσφέρονται άμεσα 1,5 εκατ. ευρώ και άλλα 2.5 αργότερα σε μπόνους. Ο ΠΑΟΚ πάντως ζητάει άμεση καταβολή και των 4 εκατ. Ευρώ.

Όσο για τον Ροντρίγκες φέρεται να έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα αντί 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Δηλαδή περίπου τα διπλάσια απ’ όσα παίρνει τώρα στο δικέφαλο.

 

Την υπόθεση για τους «ασπρόμαυρους» χειρίζεται ο Λούμπος Μίχελ. Την οριστική απόφαση πάντως θα λάβει ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος στην ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης. Ο οποίος, προφανώς, ενημερώνεται για όλες τις παραμέτρους και τις εξελίξεις της υπόθεσης. Σύμφωνα με πηγές από τη Θεσσαλονίκη, δεν θα πρέπει – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του Αφρικανού μεσοεπιθετικού. Με αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και «γενναία αύξηση» των αποδοχών του