Πολύ κοντά σε Ντίας η ΑΕΚ

December 30, 2016
578 Views

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση δείχνει η ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον της για τον Χόρχε Περέιρα Ντίας μετουσιώθηκε σε πρόταση και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο 26χρονος Αργεντινός αποχωρεί ως ελεύθερος από την Τζοχόρ και χθες βράδυ η ΑΕΚ έστειλε την προσφορά της στον παίκτη. Αυτή δεν είναι στα ύψη του κασέ που απολάμβανε στη Μαλαισία, ωστόσο είναι αρκετά ανταγωνιστική για να βάλει τον Ντίας σε διαδικασία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά και με καλές πιθανότητες για να πει το «ναι». Λόγω βιογραφικού και επιδόσεων, τον βραχύσωμο άσο (1,78μ.), που είχε 50 γκολ σε 68 ματς με την Τζοχόρ και μπορεί να παίζει σαν σέντερ φορ αλλά και περιφερειακά, έχουν στο μάτι κι άλλες ομάδες. Αυτές αποτελούν και τη μεγαλύτερη «απειλή» για την ΑΕΚ στην προσπάθεια να τον κάνει δικό της. Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η υπόθεση του Ναμπίλ Μπαχούι φαίνεται πως έχει υποχωρήσει λίγο, αλλά δεν έχει διαγραφεί. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει μιλήσει με την πλευρά του παίκτη, που είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα αλλά ίσως να περιμένει και κάτι καλύτερο, ενώ είναι και σε ανοιχτή γραμμή με το Αμβούργο για το δανεισμό του. Πάντως αν «κλείσει» ο Ντίας και με δεδομένη την ικανότητά του να παίζει και στα άκρα, τότε είναι πιθανό να εγκαταλειφθεί οριστικά η περίπτωση του 25χρονου Σουηδού.

Άλλωστε στους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο και Ντίας, που αγωνίζονται στα άκρα ή σε περιφερειακό ρόλο προστίθεται πλέον και ο Δημήτρης Μεληκιώτης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και αναμένεται άμεσα στα Σπάτα για να ενσωματωθεί.