Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ιμπάρμπο

December 30, 2016
519 Views

O «κοπανατζής» Βίκτορ Ιμπάρμπο συνεχίζει τις τρέλες του, όντας «εξαφανισμένος» για δεύτερη σερί μέρα. Ο εκπρόσωπός του, Ρικάρντο Καλέρι, πουλάει τρέλα προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως ούτε ο ίδιος έχει επικοινωνία μαζί του. Και οι «πράσινοι» είναι στα όριά τους με τα τερτίπια του Κολομβιανού επιθετικού και πλέον εξετάζουν όλες τις νομικές οδούς που φτάνουν έως και την καταγγελία της σύμβασής τους.

Γενικά η υπόθεση Ιμπάρμπο έχει αρχίσει να «τεστάρει» πλέον τα νεύρα των «πράσινων». Ο 26χρονος επιθετικός δεν έδωσε το παραμικρό σημείο ζωής ούτε χθες, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, απουσιάζοντας αδικαιολόγητα (και) απ’ την πρωινή προπόνηση των «πράσινων».

Ο ίδιος, ως γνωστόν, είχε πάρει επιπλέον άδεια μίας ημέρας σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (μαζί με τους έτερους λάτιν, Μολέδο, Ρινάλντι), λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού που έπρεπε να κάνει.

Την Τετάρτη δεν πήγε στην προπόνηση και δεν έδωσε κανένα σημάδι, εν αντιθέσει π.χ. με τον Μολέδο, ο οποίος ενημέρωσε πως είχε ματαιωθεί η ενδιάμεση πτήση του απ’ το Παρίσι και δεν θα μπορούσε να είναι στην ώρα του για την προγραμματισμένη προπόνηση.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα και χθες το πρωί έδωσε κανονικά το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Ιμπάρμπο όμως απουσίαζε ξανά, ενώ στα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκε απ’ τους «πράσινους» είτε δεν απαντούσε, είτε το κινητό του ήταν κλειστό!

Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και με τον μάνατζερ του Κολομβιανού, όμως η απάντησή του ήταν κασέτα. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν μπορώ να τον βρω ούτε εγώ, δεν απαντάει ούτε σε μένα» και «λογικά πρέπει να είναι ακόμη στην Κολομβία. Ετσι ξέρω».

Ολα αυτά έχουν βγάλει απ’ τα ρούχα τους, τους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ, οι οποίοι από εκεί που είχαν μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη, για να βρεθεί μια άκρη με την αποχώρησή του απ’ την ομάδα (με «σπάσιμο» του δανεισμού του απ’ την Κάλιαρι.

Προκειμένου να «αδειάσει» μια θέση ξένου και να ελαφρύνει ένα σημαντικό κομμάτι του προϋπολογισμού τους), πλέον βλέπουν πως -επί του παρόντος- η υπόθεση όχι μόνο «τραβάει» χρονικά, αλλά μπλέκει ακόμη περισσότερο.

Η βαριά «καμπάνα» προς τον Κολομβιανό θα πρέπει να θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένη. Αυτό δεν συζητείται! Την ίδια ώρα, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει πλέον να ψάχνονται (και) νομικά αναζητώντας τρόπους «αντίδρασης» για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Αν, δε, ο Ιμπάρμπο συνεχίσει το κρυφτούλι και σήμερα κι εξακολουθήσει να μην δίνει σημεία ζωής, θα εξεταστεί πολύ σοβαρά πλέον και η καταγγελία της σύμβασης προς τη FIFA, μέσω της ΕΠΟ για ανάρμοστη κι απόλυτα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Ακόμη όμως κι αν εντοπιστούν τα ίχνη του και είναι όντως στην Κολομβία, η απουσία του απ’ τη σημερινή απογευματινή προπόνηση (5) θεωρείται δεδομένη. Και πλέον θα αναλάβει δράση το νομικό επιτελείο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Για την «κοπάνα» του Κολομβιανού επιθετικού έχει ενημερωθεί σχετικά και η Κάλιαρι στην οποία ανήκει ο παίκτης όντας δανεικός στον Παναθηναϊκό, με τους Ιταλούς να μην πέφτουν απ’ τα σύννεφα, γνωρίζοντας τον προβληματικό χαρακτήρα του παίκτη