Εξωπραγματική πρόταση σε Ρεάλ για Ρονάλντο από την Κίνα

December 30, 2016
822 Views

Αστρονομική πρόταση από την Κίνα δέχτηκαν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την Κίνα, όπως ποκάλυψε στο Sky Sports Italia, ο μάναζτερ του διάσημου παίκτη, Ζόρζε Μέντες.

«Από την Κίνα υπάρχει πρόταση 300 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ και περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον παίκτη» είπε χαρακτηριστικά στο Ντουμπάι, στο περιθώριο των dei Globe Soccer Awards, σε αποκλειστική συνέντευξη.

«Όμως τα χρήματα δεν είναι τα πάντα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ζωή του», συμπλήρωσε ο Μέντες. «Ο Κριστιάνο είναι χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι αδύνατο να πάει στην Κίνα. Η κινεζική αγορά είναι μια νέα αγορά, μπορούν να αγοράσουν πολλούς παίκτες,

οποιονδήποτε άλλο, αλλά και πάλι είναι αδύνατο να πάει ο Ρονάλντο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο καλύτερος όλων των εποχών. Είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποιες προτάσεις. Κέρδισε το το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Πορτογαλία, είναι σαν να κατακτά το πρωτάθλημα στην Ιταλία με την Τζένοα».

Σύμφωνα με τον Μέντες δεν είναι η πρώτη πρόταση Κινέζων για τον Ρονάλντο, αφού υπήρξε και άλλη το καλοκαίρι, τότε που η Ρεάλ Μδαρίτης, αποφάσισε να βάλει ρήτρα 1 δις ευρώ. Ομως και τώρα η απάντηση του Πορτογάλου ήταν αρνητική.