Αυτοί αποχωρούν από τον Ολυμπιακό

December 23, 2016
984 Views

Οπως ο περσινός Ιανουάριος έτσι και ο φετινός ξεκινά για τους “ερυθρόλευκους” με αποχωρήσεις. Το ρόστερ είναι “γεμάτο” και με παίκτες που από την αρχή της χρονιάς ο Μπέντο έδειξε πως βάζει στην άκρη και στη συνέχεια τους “τελείωσε” αγωνιστικά μη χρησιμοποιώντας τους σχεδόν καθόλου και πλέον η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έρχεται για να φέρει αυτό που είχε τονίσει και δημόσια ο Πορτογάλος τεχνικός: Τις αποχωρήσεις.

Την ώρα λοιπόν που το πλάνο για το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά εξελίσσεται, αρχίζουν και οι αποχωρήσεις με τον Δημήτρη Σιόβα να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα.

Τον δρόμο του Σιόβα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρουν και οι Βούρος, Ζντιέλαρ, Τσιμίκας, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα προκύψει με τον Μάριν.

Οπως αναφέραμε απο χθες είναι ορθάνοικτη η πιθανότητα δανεισμού και του Βιάνα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για απόφαση-έκπληξη του Μπέντο με παίκτη που προοριζόταν στην αρχή της σεζόν επί Βίκτορ για βασικός.

Από εκεί και πέρα στην υπόθεση του Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός διατηρεί το καθαρό προβάδισμα, καθώς όλα δείχνουν πως και οι υπόλοιπες τρεις ελληνικές ομάδες που ήταν στο “κόλπο” έχουν αποσυρθεί. Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Ιρανού παίζει ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει, γι’ αυτό και η πιθανή απόκτησή του (ή οποιουδήποτε άλλου επιθετικού, όπως του Βέλλιου που παραμένει ανοικτό) θα “δείξει” πώληση είτε του Ιντέγε είτε του Καρντόσο.