Στα χαρακώματα ΑΕΚ και Nova!

December 22, 2016
1004 Views

Στα άκρα έχουν φθάσει οι σχέσεις της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη με τη Nova, καθώς η ΠΑΕ ζητά να υπάρξει αποκατάσταση των οικονομικών δεδομένων από πλευράς του συνδρομητικού καναλιού.

Το επίδικο του θέματος αφορά το ποσό του 1.45 εκατ. ευρώ που είχε αφαιρέσει η Nova από την κεντρική συμφωνία, λόγω του υποβιβασμού της ΑΕΚ το 2013 (με αιτία την απουσία μίας εκ των εμπορικότερων ομάδων), αλλά με την επιστροφή της δεν υπήρξε κάλυψη.

Η Ενωση αμείβεται ακόμα ως νεοφώτιστη και αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Στην ΑΕΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους κατά την πρόσφατη επίσκεψη κορυφαίων στελεχών της Nova στην ΠΑΕ, αλλά έλαβαν ως απάντηση εξώδικο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον «πόλεμο», έχοντας για… όπλα του όπως τόνιζε στους συνεργάτες του, τα «πυρηνικά που διαθέτει» για τα οικονομικά πεπραγμένα του καναλιού και «τις σχέσεις του με συγκεκριμένες ομάδες».

Mάλιστα, ο Μελισσανίδης προχωρά περισσότερο το θέμα. Ζητώντας άμεσα έκτακτο Δ.Σ. της Super League, με μοναδικό θέμα τα τηλεοπτικά και καλεί τον συνεταιρισμό να πάρει ξεκάθαρη θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κρίσιμες πάντως είναι οι επόμενες 48 ώρες από την ώρα που στάλθηκε το εξώδικο, δηλαδή από το απόγευμα της Τετάρτης (21/12), ώστε οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν, στο επίπεδο πάντως που επιθυμούν οι «κιτρινόμαυροι».