Μελισσανίδης: «Τελειώνει η εγκληματική οργάνωση, στην ΑΕΚ θα μείνουν όσοι πρέπει»

December 21, 2016
973 Views

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τόσο όσον αφορά την ΑΕΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ενωσης. Αποκάλυψε οτι θα γίνουν μεταγραφές αλλά και ξεκασκαρτάρισμα στους κίτρινους, ενώ όσον αφορά το το ελληνικό ποδόσφαιρο, υποστήριξε οτι «…τελειώνει η εγκληματική οργάνωση».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

«Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από διαιτητικά λάθη, τόσο εχθές όσο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αλλά και αρκετούς βαθμούς από δικά μας ποδοσφαιρικά λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη χρονιά, αφού κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις και διορθώσουμε και τα δικά μας λάθη, θα ξαναβρεί τον βηματισμό της η ομάδα, γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Η εγκληματική οργάνωση τελείωσε ή τελειώνει, η διαιτησία αρχίζει και βρίσκει το δρόμο της και αυτή και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα για όσους αγαπάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν και άλλοι θα φύγουν. Θα γίνουν και οι μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε. Ο,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει και αυτά που θα κάνουμε δεν είναι για να τα λένε στις τηλεοράσεις. Ο,τι πρέπει να κάνουμε για την ΑΕΚ θα το κάνουμε και επίσης όσοι πρέπει να μείνουν στην ΑΕΚ, θα μείνουν. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος».