Τελειωμένος ο Αραβίδης

December 20, 2016
908 Views

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Χρήστου Αραβίδη στο 10ο λεπτό, όταν με κουτουλιά α λα Ζιντάν χτύπησε τον Μπέριο και άφησε την ΑΕΚ με 10 παίκτες στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, έχει κάνει το κλίμα σε βάρος του αφόρητο.

Πλέον ο Χρήστος Αραβίδης θεωρείται ξένο σώμα για την ΑΕΚ και η πόρτα εξόδου από αυτήν έχει ανοίξει διάπλατα για τον διεθνή επιθετικό.

Η πρώτη απευθείας κόκκινη

Αξίζει να σημειωθεί για τον Χρήστο Αραβίδη ότι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του με απευθείας κόκκινη κάρτα, δηλαδή για χτύπημα εκτός φάσης, που πέρα των άλλων θα του στοιχίσει και ποινή τριών αγωνιστικών.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει αποβληθεί άλλες τρεις φορές, αλλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μια εξ αυτών ήταν και πάλι σε παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όταν ήταν παίκτης της Δόξας Δράμας (7/3/2012).

Επίσης, έχει αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες σε παιχνίδι Παναιγιάλειος-ΑΕΚ (0-1, 12/10/2014) και Βέροια-Πανιώνιος (2-1, 6/4/2104).

Σενάριο για Παναθηναϊκό

Την ίδια στιγμή στο φως της δημοσιότητας φέρνει τον Παναθηναϊκό να καλοβλέπει την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport o παίκτης έχει στοιχεία που αρέσουν στον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πάντως οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την περίπτωση απόκτησής του μόνο αν μείνει ελεύθερος ή με μικρό τίμημα στην ΑΕΚ, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.