Δυσφορία στον Ολυμπιακό για τον Μπέντο

December 9, 2016
896 Views

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στους «32» του Europa League, να έχει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα και να συνεχίζει στο Κύπελλο, αλλά οι απαιτήσεις είναι πάντα υψηλές. Και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον χθεσινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (και όχι μόνο) έχει προκαλέσει δυσφορία στις τάξεις της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα ματς που είχε τη σημασία του, μιας και κρινόταν η πρώτη θέση, παρουσιάστηκαν άνευροι, επιπόλαιοι και ακίνδυνοι χάνοντας με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό δυσχεραίνει τη θέση τους στην κλήρωση της Δευτέρας. Ο Πάουλο Μπέντο χρεώνεται την κακή διαχείριση του ρόστερ, καθώς δεν έχει αξιοποιήσει τους παίκτες του και πολλές επιλογές του είναι αμφιλεγόμενες. Και φυσικά ο τελικός απολογισμός στον όμιλο του Europa League, με μόλις δύο νίκες, οκτώ βαθμούς και γκολ 7-6 με τους συγκεκριμένους αντιπάλους μάλλον δεν είναι καθόλου κολακευτικός.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Πάουλο Μπέντο κινδυνεύει άμεσα με απόλυση. Αν, πάντως, ο Ολυμπιακός συνεχίσει τις προβληματικές εμφανίσεις δεν αποκλείεται να τεθεί ακόμη και τέτοιο θέμα.

Για την ώρα, ο αγώνας της Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα είναι ένα πρώτο τεστ για να βγάλει αντίδραση η ομάδα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Από την έκβασή του, αλλά και την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι» θα φανεί αν η κρίση θα συνεχιστεί με πιθανές συνέπειες ή θα ξεπεραστεί και η ομάδα θα οδηγηθεί με περισσότερη ηρεμία στις διακοπές των Χριστουγέννων.