ΑΠΟΕΛ : Προβλήματα στην άμυνα ενόψει Ολυμπιακού

December 6, 2016
880 Views

Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα έχει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στο «ΓΣΠ» με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης -και τελευταίας- αγωνιστικής των ομίλων του Europa league.

Συγκεκριμένα ο Αστίθ είναι τιμωρημένος, ενώ ο Καρλάο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ομάδα του Πειραιά. Η παρουσία του Γιώργου Μερκή στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Από κει και πέρα, είναι ερωτηματικό ποιος θα είναι ο παρτενέρ του, εφόσον δεν προλάβει τελικά να παίξει ο Καρλάο.

Στο μεταξύ, διέψευσε η διοίκηση της πρωταθλήτριας Κύπρου διέψευσε δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ, που ανέφεραν ότι μετά από αίτημα του Ολυμπιακού το ΑΠΟΕΛ δίνει ακόμη 300 εισιτήρια στους πειραιώτες. Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδωσαν 1100 εισιτήρια, δηλαδή το 5% που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα. Επιπλέον πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε καν επιπλέον εισιτήρια αφού η συμφωνία ήταν γνωστή εκ των προτέρων.